TEAM & VACATURES

TEAM

Onze beautycrew bestaat momenteel uit de volgende personen:

Deborah: Eigenaresse, Master Lash & Brow Stylist, Visagist
Lois: Lash & Brow Stylist, Wellness Specialist, Visagist
Cynthia: Junior Lash & Brow Stylist, Wellness specialist
Nina: Permanente Make-up Specialist
Martine: Cosmetisch arts

VACATURES

Volume Wimperstylist (12-24 uur per week)
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw wimpertalent! Heb jij ervaring met Russian Volume 2D t/m 6D, kun je zeer nauwkeurig en hygiënisch werken, en wil je werken in een leuk team? Reageer dan met je motivatie en cv op info@edenbeautysecrets.com! Er zijn zowel mogelijkheden in loondienst als op ZZP basis. We hanteren uitstekende voorwaarden, waaronder gratis interne trainingen, salaris op basis van niveau en ervaring, bonussen, flexibele werktijden, hoge kortingen op verkoopproducten/behandelingen en teamuitjes.

Stagiaires (8-16 uur per week)
Volg je een opleiding tot schoonheidsspecialiste en ben je op zoek naar een MBO 3 stage? Wij zijn een erkend leerbedrijf en helpen je graag aan een leuke en vooral leerzame stage. Bij ons ga je na diverse interne trainingen zelfstandig met klanten aan de slag, onder begeleiding van een ervaren collega. Als stagiaire kom je in aanmerking voor bonussen, flexibele werktijden, hoge kortingen op verkoopproducten/behandelingen en teamuitjes. Ook zijn er mogelijkheden om naast je stage bij ons te werken als bijbaantje, of zelfs een dienstverband na het behalen van je opleiding. Stuur ons een mail met je motivatie en cv, en vertel ons waarom jij de ideale stagiaire voor ons bent!

Freelance beautyspecialisten / bloggers
Wij staan altijd open voor samenwerking met specialisten of bloggers op ieder beauty gebied. Ben jij een wimperstylist, browstylist, schoonheidsspecialist, visagist, masseur, pedicure, wellnesscoach, lifestylecoach, cosmetisch arts, blogger of denk je ons op een andere manier van dienst te kunnen zijn? Mail ons je voorstel op info@edenbeautysecrets.com! Er zijn tevens mogelijkheden voor verhuur van ruimtes aan ZZP-ers voor workshops of werkzaamheden.