PERMANENTE MAKE-UP

Voor de mooiste PMU ga je naar Eden Beauty Secrets! Iedere zaterdag is onze PMU specialist te boeken. Met haar ruime ervaring ben je verzekerd van prachtige wenkbrauwen, eyeliners en lippen!

Onze PMU specialiste werkt met de beste pigmenten en apparatuur voor micro pigmentatie van de huid. Er zijn diverse opties voor de behandelingen, zoals hairstrokes, omber, schaduw- en poedertechnieken. Tijdens de intake bespreekt de specialiste de behandeling, de aftercare, eventuele verdoving en het gewenste resultaat. Na enkele weken vindt er doorgaans een tweede nabehandeling plaats.

AFSPRAAK MAKEN?
Wil je een afspraak boeken:ย plan direct een afspraak in.

ONZE PMU SPECIALIST

Nina
Nina heeft ruim 12 jaar ervaring in het zetten van permanente make-up. Ze werkt met de nieuwste pigmenten en apparatuur, werkt volgens de hygiene richtlijnen en luistert naar je wensen. Iedere afspraak start met een uitgebreide intake om samen het eindresultaat te bepalen. Nina werkt voor zichzelf in de ruimte van Eden Beauty Secrets: de betaling van de behandeling geschiedt aan Nina en de garantie op de behandeling wordt door haarzelf uitgevoerd. Heb je vragen over de behandeling of de resultaten? Mail ons dan op info@edenbeautysecrets.com en wij brengen je in contact met Nina.