BOTOX & FILLERS

Eden Beauty Secrets werkt op het gebied van botox en filters samen met Mooi Medisch Sportief. De cosmetische artsen van deze kliniek komen regelmatig in de salon om je te voorzien van advies of direct een behandeling te ondergaan.

LEES HIER MEER OVER BOTOX BEHANDELINGEN
LEES HIER MEER OVER FILLERS

Onze vaste cosmetische arts is Martine Poelman.

Over Martine:
“In mijn carrière heb ik altijd het meeste plezier beleefd aan het zo mooi mogelijk vormgeven van iemands uiterlijk. Mijn keuze coassistentschap heb ik op de afdeling plastische chirurgie gelopen en vervolgens heb ik o.a. ervaring opgedaan in de algemene chirurgie, interne geneeskunde, dermatologie, flebologie en haartransplantaties.

Tijdens mijn opleiding tot huisarts heb ik mij bezig gehouden met kleine chirurgische verrichtingen en advisering op het gebied van huidproblemen. Ik heb ook onderzoek gedaan naar uitzaaiingen van huidkanker en heb hiervoor destijds de Jonge-auteursprijs van het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde ontvangen.

Ik ben zeer geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en stel me tot doel om me volledig te richten op het zo goed mogelijk nastreven van een mooi en natuurlijk uiterlijk en samen met de cliënt te bepalen wat hiervoor de beste behandeling is.

Ik maak hiervoor gebruik van botox en fillers en ik geef advies m.b.t. medisch-cosmetische huid verbeterende behandelingen. Door het volgen van cursussen en internationale congressen blijft mijn kennis en kunde op peil.”

Martine is regelmatig bij ons aanwezig. Consulten kun je direct online boeken op onze Afspraakpagina. Tijdens het consult krijg je een intake en advies van de arts over het door jou gewenste resultaat. Je kunt daarna direct behandeld worden. Kies je ervoor om niet door te gaan met de behandeling? Dan rekent de arts consultkosten. De prijs van je behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid vloeistof die geïnjecteerd dient te worden om het gewenste resultaat te bereiken.