OVERZICHT VAN ALLE BEHANDELINGEN

WIMPEREXTENSIONS

1D: One by one, 1 enkele extension per wimperhaar. Naturel effect.
2D/3D: Volume, 2 tot 3 extensions per wimperhaar. Naturel volume effect.
4D/6D: Volume, 4 tot 6 extensions per wimperhaar. Voller volume effect.
7D/9D: Volume, 7 tot 9 extensions per wimperhaar. Glamour volume effect.
10D/15D: Volume, 10 tot 15 extensions per wimperhaar. Mega volume effect.
Hollywood Lashes: Volume, 6 tot 9 extensions per wimperhaar. Extra zwart, extra gekruld, extra diepte effect.

We hebben diverse soorten krullen en lengtes wimperextensions. Een nieuwe set wordt altijd voorafgegaan door een intake en advies.

Tijdindicatie bijvullen voor een vol resultaat:
30 minuten: ca. 1 week
45 minuten: ca. 2 weken
60 minuten: ca. 3 weken
75 minuten: ca. 4 weken
Wil je een minder vol effect of heb je minder natuurlijke wimpers? Kies dan een kortere afspraak.

LASH LIFT & LASH BOTOX

Met behulp van siliconen rods, een lifting en setting lotion worden de natuurlijke wimpers gekruld met een effect tot ca. 6-12 weken. Kan eventueel gecombineerd worden met het verven van de wimpers of Vitamine Lash Botox voor vollere en sterkere wimpers. Douchen en mascara is mogelijk na 24 uur.

BROW TREATMENTS

We bieden diverse brow treatments aan. Voor het epileren van de wenkbrauwen heb je de keuze uit epileren met pincet, threading (epileren met draad) en waxen. Voor het strakste resultaat adviseren we om voor threading te kiezen. Ook is dit het meest geschikt voor een gevoelige huid. Alle brow treatments worden vooraf gegaan aan het bespreken van je wensen, reinigen, opmeten en styling. Na de behandeling gebruiken we een verkoelende gel. Uiteraard kunnen we je ook alles uitleggen over wenkbrauwmake-up!

MAKE-UP

Naast de verkoop van diverse beauty- en make-opmerken voorzien we je ook van advies, geven we workshops en kan onze visagiste je opmaken voor ieder evenement!

SKIN

Je kunt bij ons terecht voor diverse huidverbeterende behandelingen, zowel luxe als budget treatments. Iedere schoonheidsbehandeling begint met een huidanalyse, zodat we de optimale samenstelling van producten kunnen kiezen voor jouw huidconditie. Liever een basisbehandeling of een diepe reiniging van onzuiverheden? Dat is uiteraard ook mogelijk.

BOTOX & FILLERS

Onze vaste cosmetisch arts Martine Poelman brengt regelmatig een bezoek aan de salon. Lees er alles over op de pagina Botox & Fillers.