CORONAMAATREGELEN EDEN BEAUTY SECRETS

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en de brancheorganisatie voor de schoonheid Anbos. Hieronder zetten we alle maatregelen voor je op een rijtje!

-Het belangrijkste: als je klachten hebt waaronder neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, verhoging of koorts, benauwdheidsklachten óf heeft een van jouw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten, dan mag je de salon niet betreden! Ook niet als je negatief getest bent op het coronavirus.

-Het wassen van de handen bij binnenkomst is verplicht. Een eventuele jas mag je zelf ophangen.

-Bij de balie is een plexiglasscherm geplaatst.

-We vragen je om zoveel mogelijk te pinnen (liefst contactloos) en niet contant te betalen.

-Het dragen van een mondkapje is voor klanten verplicht. Deze mag je zelf meenemen naar je afspraak. Heb je er geen? Dan kun je er eentje bij ons aanschaffen voor € 1,00.

-Kom maximaal 5 minuten vantevoren op je afspraak.

-Kom alleen naar je afspraak: neem geen partner, vriendinnen of kinderen mee.

-Er zijn voorlopig helaas geen dekens of kussens mogelijk op de behandelstoelen. Kleed je dus warm aan als je het snel koud hebt bij lang stilliggen.

-Er zijn twee aparte wachtruimtes gemaakt zodat je ver uit elkaar kunt zitten. Ook tussen de bedden is extra ruimte gemaakt.

-Toiletbezoek voor-, tijdens of na je behandeling is alleen mogelijk in uiterste noodgevallen. Kom dus met een lege blaas op je afspraak 🙂

-Voor alle behandelingen gebruiken wij disposable materialen. Alle overige “harde” materialen en apparatuur worden na iedere klant gedesinfecteerd. De stylisten dragen mondkapjes.

-Er hangt een hygieneprotocol in de salon waar je alles kunt nalezen.