Press & Media

Voor aanvragen voor interviews of artikelen mail naar info@edenbeautysecrets.com t.a.v. Deborah.


Artikel op Indebuurt Tilburg 6 oktober 2020:

Beste brow bars van Tilburg: Eden Beauty Secrets. Ook hier kun je terecht met al je vragen en wensen wat betreft wenkbrauwen. Deze zaak zit niet in het centrum, maar voor een goede behandeling fietsen we graag een stukje verder.

Artikel op For You online magazine 15 april 2019:

PRACHTIGE WIMPERS EN WENKBRAUWEN!

Op social media lijkt iedereen ze te hebben: zwoele, lange wimpers en goed gevormde, volle wenkbrauwen. Als je zelf in de spiegel kijkt, zie je vooral dat jij ze niet hebt. Je wenkbrauwen zijn dun, ongelijk of licht van kleur en er groeien haartjes op je voorhoofd waar ze niet zouden moeten zitten. Maar als je met een pincet aan de slag gaat hebben je wenkbrauwen ineens gaatjes of onregelmatigheden. Dat was de pijn echt niet waard!

WIMPERS

En dan je wimpers. Je hebt alle instrumenten al geprobeerd: van wimperkrullers tot de populairste mascara, maar nooit krijg je het gewenste resultaat. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om die mooie oogopslag en volle wenkbrauwen toch te creëren!

WIMPEREXTENSIONS

De mogelijkheden van wimperextensions zijn eindeloos, net als jouw wimpers na een behandeling. Of je nu kiest voor een natuurlijke look, dramatisch volume met strass of iets ertussenin: er is een optie voor iedereen.

Verschillende technieken:

  • Capping
  • Stacking
  • Feathering
  • Double Layered
  • Tahitian Feathering
  • Colour Lashes
  • Swarovski steentjes
  • Glitters
  • Lash Lift
  • Vitamine Lash Botox

MOOIE WENKBRAUWEN

Goede wenkbrauwen doen wonderen voor je uitstraling. Je kan denken aan epileren met een pincet of touw (threading), maar ook verven, waxen, permanente make-up en wenkbrauwextensions behoren tot de mogelijkheden. In een speciale Brow Bar weten de medewerkers precies wat er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

HOLLYWOODWAARDIGE WENKBRAUWEN

Deborah is de eigenaresse van Eden Beauty Secrets en biedt, naast alle eerdergenoemde technieken, ook de officiele Anastasia Bevery Hills Brow Treatment aan. Ze legt uit: ‘Je wenkbrauwen worden opgemeten en er wordt rekening gehouden met je gezichtsvorm en botstructuur. Daarna worden ze gewaxt en voorzien van Anastasia wenkbrauwmake-up.’ Dit is de behandeling die bijvoorbeeld Kim Kardashian ook regelmatig ondergaat.

Eden Beauty Secrets is de grootste wimper- en wenkbrauwspecialist van de regio Tilburg. Daarnaast biedt de salon ook huidverbetering, schoonheidsbehandelingen, anti-ageing, injectables, make-upadvies, (bruids)visagie en beautyopleidingen en masterclasses via de Eden PRO Beauty Academy aan.


Artikel in For You Magazine op 15 april 2019:artikel For You magazine 15042019


Artikel op Tilburg.com over de opening op 21 januari 2017: 

In het buitenland en de Randstad kom je ze vaker tegen: de zeer luxe en hippe beautystores en salons. In Tilburg was een dergelijk fenomeen nog niet aanwezig, maar daar komt vanaf 21 januari verandering in. Eden Beauty Secrets opent in de Reeshof een all-in-one beautysalon en beautystore in een gloednieuw concept.

Wat maakt Eden Beauty Secrets anders dan de bestaande beautysalons in Tilburg? Initiatiefneemster Deborah Verhagen vertelt: “Onze bestaande salon Eden Lash & Brow liep dusdanig goed met soms lange wachtlijsten, dat we al heel snel uit ons jasje groeiden. We richtten ons specifiek op wimperextensions en wenkbrauwbehandelingen, maar we kregen steeds meer vraag naar extra diensten omdat klanten graag aan ons al hun beautybehandelingen wilden toevertrouwen. Hiervoor was op de huidige locatie geen plaats, dus zijn we op zoek gegaan naar een nieuw pand waar we niet alleen met een groter team konden gaan werken maar ook meteen onze diensten konden uitbreiden.”

Eden Beauty Secrets in de Reeshof

Deze locatie is gevonden aan het Ketelhavenplein op het nieuwe Stadsplein Forum, gelegen naast treinstation Tilburg Reeshof. Deborah: “Onze klanten komen van heinde en verre, uit heel Nederland, maar ook uit België en daarbuiten. Ze rijden graag anderhalf uur om door ons wimperextensions te laten plaatsen.” In de omgeving is het parkeren gratis en het openbaar vervoer ligt op 2 minuten lopen.

Op de nieuwe locatie zal de bestaande wimpersalon worden uitgebreid tot een luxe Lash Lounge met maar liefst 8 bedden. Ook wordt er een Anastasia Beverly Hills Brow Bar gevestigd voor brow treatments zoals de grote sterren uit Hollywood. In de beautystore kun je tevens terecht voor make-up treatments, verzorgingsproducten en workshops. Ook is er een permanente make-up specialiste aanwezig voor het tatoeëren van wenkbrauwen met hairstrokes, eyeliners en full lips. In het skincare en massage gedeelte wordt gewerkt met Cinq Mondes, een zeer luxe huidverzorgingsmerk dat wordt gebruikt in de meest prestigieuze spa’s en hotels ter wereld.

Warme uitstraling

De uitstraling van het nieuwe pand voelt warm aan. “Een loft-achtige omgeving met hoge plafonds en luxe details, hip maar toch relaxed, voor dames (en heren) die prijs stellen op kwaliteit met een persoonlijke touch”, volgens onderneemster Deborah Verhagen. “Onze klanten kennen we vaak al jaren en we hebben een vertrouwensband met ze opgebouwd. Zonder hen was het nooit mogelijk geweest om deze grote stap te nemen.” Ze benadrukt tevens: “We zijn geen beautyfabriek. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk perfectionisten en gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit. We volgen continu bijscholing in binnen- en buitenland en trainen onze medewerkers intern op de nieuwste technieken, klantvriendelijkheid en hygiënisch werken. Veiligheid voor onszelf en onze klanten heeft de hoogste prioriteit. Zo werken we met professionele luchtzuivering, een luchtkwaliteitsbewakingssysteem, mondkapjes en professionele sterilisatie van onze materialen.”

Het luxe gevoel straalt niet alleen uit in het interieur, maar ook in het zich laten thuisvoelen van klanten. “Tijdens het wachten kunnen klanten in onze koffie bar genieten van koffie, thee, cappucchino of een latte macchiato die door ons vers bereid wordt. Tijdens onze “Lazy Sunday” openingen is het zelfs mogelijk om na je behandeling te genieten van een gratis ontbijtje. Voor klanten met een VIP kaart organiseren we speciale workshops en kortingsacties. En we werken samen met een kapsalon en professionele fotograaf voor bruidsarrangementen, events en fotoshoots. Een foto op de rode loper en champagne na je treatment? Ook dat is mogelijk. Dat maakt ons beautyconcept speciaal: we lijken op niets dat reeds in Tilburg gevestigd is. Ons team van zes medewerkers doet er alles aan om de ervaring in de salon zo speciaal mogelijk te maken”.

Eden Beauty Secrets is tevens een opleidingsinstituut voor beginnende en ervaren wimper- en wenkbrauwstylistes. “We geven uitgebreide trainingen en workshops op het gebied van wimperextensions, wenkbrauwbehandelingen en make-up. Voor de wimperextensions werken we exclusief met de producten van L Lashes, een prachtig en luxe merk dat als een van de weinige merken in Nederland EU goedgekeurd is. Vanuit ons nieuwe pand kun je niet alleen opleidingen volgen, professionele stylistes kunnen ook al hun materialen bij ons bestellen, uitproberen of meteen meenemen.” aldus Deborah.

De zaak opent op zaterdag 21 januari vanaf 12:00 uur.


Vaktijdschrift De Beautysalon 23 januari 2017:

Sinds afgelopen zaterdag (21/01) is Tilburg een luxe nieuwe beautysalon en –store rijker. Wimperextensions en wenbrauwbehandelingen spelen een belangrijke rol in het concept van Eden Beauty Secrets, maar er is meer…

De zaak van Deborah Verhagen en haar team ligt naast treinstation Tilburg Reeshof, aan het nieuwe Stadsplein Forum. Naast wimper- en wenkbrauwbehandelingen kunnen klanten in de beautystore terecht voor make-upbehandelingen, verzorgingsproducten en permanente make-up. Verder werkt Eden Beauty Secrets samen met een kapsalon en een fotograaf om klanten bruidsarrangementen, events en fotoshoots aan te bieden. Daarnaast verzorgt Eden Beauty Secrets trainingen en workshops op het gebied van wimperextensions, wenkbrauwbehandelingen en make-up.