Zelf wimperextensions verwijderen

Zelf je wimperextensions verwijderen? We krijgen ontzettend veel vragen van klanten hoe ze zelf hun wimperextensions eraf kunnen halen. Op Facebook, Instagram en op de website hebben we eerder al gepost wat je vooral niet moet doen (lees hier). Het beste is nog altijd om de extensions op natuurlijke wijze te laten uitvallen en in de tussentijd mascara en/of eyeliner te gebruiken om uitval c.q. uitgroei te verdoezelen.

Voor degenen die dat echt-echt-echt niet willen hebben we remover setjes te koop voor € 4,95. Normaal gesproken raden we dit absoluut niet aan, omdat remover een agressief product is dat alleen gebruikt mag worden door ervaren stylistes. Maar nood breekt wet, en het ziet er helaas niet naar uit dat de overheidsmaatregelen in verband met het corona virus voor 6 april versoepeld gaan worden. Dat zou betekenen dat de salon nog langer dicht moet blijven.

Iedereen die interesse heeft in een remover setje verzoeken we om een mailtje te sturen. Geef in de mail aan of je het setje opgestuurd wil hebben met € 2,95 verzendkosten, of dat je het in de salon wil ophalen. Een setje bevat een klein potje remover, twee applicators en een duidelijke instructie.