Closed

Voor alle Eden Lash-oholics!
Voor al onze lieve vaste klanten die vanaf vandaag moeten afkicken van hun wimperverslaving hebben wij een aantal tips voor de komende weken:
* Verwijder alsjeblieft niet zelf je wimperextensions! De kans is groot dat je je wimpers enorm beschadigt.
* Op internet lees je vaak dat je ze met olie of vet kunt losweken. Dat was misschien vroeger zo, maar de lijm van tegenwoordig is van dusdanige kwaliteit dat olie of vet niet gaat werken. In het ergste geval maak je de lijm “kauwgom-achtig” en gaat alles aan elkaar plakken.
* Gebruik ook alsjeblieft geen aceton of een andere lijmoplosser die niet geschikt is om op de oogleden te gebruiken.
* Ons advies: zodra je vindt dat je extensions niet mooi genoeg meer zijn gebruik dan mascara, eyeliner en/of donkere oogschaduw. Dan valt uitgroei en uitval minder op.
* Als er extensions uitgegroeid zijn en scheef gaan staan, knip deze dan af, maar alleen het gedeelte dat uitsteekt. Knip niet de hele wimper af vanaf de basis.
* Trek ook geen wimpers eruit. Zo ontstaan er gaten waarvan het lang duurt voor dit weer dichtgegroeid is.
* Met zeer veel precisie en twee pincetten kun je extensions eraf proberen te pellen of knijpen. Alleen doen als je een vaste hand hebt. Wij raden deze methode niet aan voor mensen zonder ervaring als stylist!!
* Als niets lukt of als je pogingen pijn doen: laat het los! De messy look is helemaal in, dus je bent nog hip ook!
Zijn je extensions er (bijna) af?
* Gebruik een goed wimpergroeiserum, zoas het Oh my Lash serum dat bij ons verkrijgbaar is. Binnen enkele weken langere en sterkere wimpers! Wees er snel bij, want ze zijn bijna uitverkocht.
* Om de wimpers een extra boost te geven verkopen wij de Lash Botox ook voor thuis. Als de extensions dan toch niet meer opgevuld kunnen worden, kun je deze pauze net zo goed gebruiken om je wimpers nog gezonder te maken.
Deze bovenstaande producten én al onze andere producten zoals make-up en verzorgingsproducten kun je per e-mail bij ons bestellen en worden bij je thuisbezorgd.
Ook zullen wij regelmatig tips en updates plaatsen over het verzorgen van je wenkbrauwen en je huid. Zo hoef je ons niet te missen 😦