AFSPRAAK MAKEN?

BELANGRIJK OM TE LEZEN VOORDAT JE EEN AFSPRAAK MAAKT

Via deze link kun je direct een afspraak plannen in onze ONLINE AGENDA. Ben je een nieuwe klant of heb je nog geen online account? Kies dan voor registeren en maak zelf een account aan om direct te kunnen plannen!
Wil je eerst meer lezen over onze behandelingen of de aftercare? Klik dan hier:

Onze behandelingen
Aftercare


CORONAMAATREGELEN
Wij werken volgens de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de brancheorganisatie Anbos. Lees ze goed door zodat je weet hoe je toegang krijgt tot de salon en hoe de behandelingen gaan plaatsvinden! LEES HIER


OOK BELANGRIJK!

Wil je de afspraak afzeggen dan kan dat tot uiterlijk 24 uur vantevoren. Kom je niet opdagen of annuleer je de afspraak te laat? Dan ontvang je van ons een factuur. Heb je een nieuwe set geboekt waarbij een aanbetaling van toepassing is, en annuleer je te laat of verschijn je niet op je afspraak? Dan wordt je aanbetaling helaas niet geretourneerd.

Ben je een nieuwe klant en heb je reeds wimperextensions van een andere salon? Kies dan de optie “Bijvullen van een andere salon” bij de gewenste wimperextensions techniek. Bij klanten van andere salons hebben we meer tijd nodig. De reguliere opties en prijzen voor het bijvullen van onze eigen klanten zijn daarom niet van toepassing. Tijdens de afspraak doen we een intake en beoordelen we de kwaliteit en gebruikte materialen van de extensions die je hebt. Is deze kwaliteit niet voldoende? Dan zijn we helaas genoodzaakt om de extensions te verwijderen en een nieuwe set in rekening te brengen.

Boek je een behandeling bij de cosmetisch arts? Je betaalt je behandeling rechtstreeks aan deze persoon, per pin of contant. Ook voor eventuele garanties of klachten dien je je rechtstreeks tot de behandelaar/kliniek te wenden.

Let op onze algemene voorwaarden (met name artikel 3 en 13 over het afzeggen van een afspraak en niet op komen dagen). Door een afspraak te plannen ga je met deze voorwaarden automatisch akkoord.

Wil je een afspraak bij ons inplannen? Dit kun je doen in onze online agenda waar je direct de tijd, datum en de medewerker kiest die bij je past.