BROW BAR

In onze Brow Bar kun je terecht voor alles op het gebied van wenkbrauwen: epileren met pincet, epileren met touw (threading), waxen, verven in meerdere technieken, shapen, wenkbrauwextensions, wenkbrauwmake-up en Anastasia Beverly Hill Brow Treatments. Zo creëren wij de perfecte wenkbrauw die bij je past! Neem gerust een foto mee van een wenkbrauw die jij mooi vindt, dan vertellen wij je welke behandeling we het beste kunnen toepassen.

TWEEZING & THREADING
Wij epileren de wenkbrauwen met een touwtje. Dit geeft een veel strakker resultaat dan epileren met pincet, en het is vaak ook minder pijnlijk. Vooraf meten we de wenkbrauwen op en geven je advies over de vorm die het beste bij je gezicht past. Vervolgens wordt de huid ontsmet, voorzien van een kalmerend poeder en beginnen we met epileren. Na de threading halen we nog enkele haartjes weg met pincet en knippen we eventuele lange haartjes bij. Aan het einde van de behandeling kalmeren we de huid en mag je het resultaat in de spiegel bewonderen!

WAXING
We gebruiken een hele zachte filmwax om de ongewenste haartjes te verwijderen. Onze wax hecht niet op de huid, maar alleen aan de haren. Veel comfortabeler dan harsen! Waxing is een snellere methode dan threading, maar geeft een even strak resultaat. Beide manieren van ontharing hebben voor- en nadelen, wij leggen je graag uit welke techniek het beste bij je past.

TINTING
Het semi-permanent kleuren van de wenkbrauwen doen we naar keuze met professionele wenkbrauwverf of intense verf. Het verschil tussen deze twee is dat intense verf niet alleen de haartjes kleurt, maar ook de huid. Dit geeft dus een strakke Power Brow. Het kleuren met wenkbrauwverf gebeurt altijd in een voor jou op maat gemaakte tint en geeft een natuurlijker resultaat. Tinting geeft een mooi resultaat van ca. 4 tot 6 weken op de haren en afhankelijk van de gekozen methode, 2 tot 14 dagen op de huid.

SPECIAL BROW COLORS
Je kunt bij ons ook terecht voor het kleuren op maat. We creëren een wenkbrauw tint die past bij je haarkleur en huidtype. Ook bleken en niet standaard kleuren zijn mogelijk, zoals taupe, paars, rood en pastel kleuren!

ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW TREATMENT
Met trots kunnen we melden dat Eden Beauty Secrets officiële Anastasia Beverly Hills Brow Treatments mag uitvoeren! Wij zijn speciaal getraind om de wenkbrauwen volgens de Anastasia methode te transformeren. De wenkbrauwen worden opgemeten waarbij we kijken naar de gezichtsvorm en botstructuur, gewaxt en vervolgens voorzien van Anastasia wenkbrauwmake-up. Een luxe behandeling zoals de bekende Hollywood sterren! Denk hierbij aan Oprah Winfrey, Kim Kardashian of Beyonce die niet meer zonder hun Anastasia Brows kunnen als zij belangrijke evenementen hebben of op tournee gaan. Alle gebruikte Anastasia producten kun je indien gewenst bij ons aanschaffen om het resultaat thuis na te bootsen.

SHAPEN & MAKE-UP
We brengen de wenkbrauwen in model en voorzien je van wenkbrauwmake-up. Dit kan een snelle Brow Touch-up zijn, maar ook Party Brows of een complete Brow transformatie behoren tot de mogelijkheden.

ALTIJD PERFECTE WENKBRAUWEN? KIES DAN VOOR PERMANENTE MAKE-UP!
In onze PMU studio tatoeëren we de wenkbrauwen met verschillende technieken, zoals hairstrokes, schaduwtechnieken en ombre wenkbrauwen. Ook kun je bij ons terecht om oude PMU op te frissen of te verbeteren. Het resultaat blijft tot jarenlang mooi, zonder te verkleuren.

AFSPRAAK MAKEN?
Klik hier voor perfecte wenkbrauwen!

 

ONZE BROW STYLISTEN

Deborah
Eigenaresse en Master Brow Stylist. Opgeleid in binnen- en buitenland voor de nieuwste wenkbrauwtechnieken en Anastasia Brow Treatments. Haar specialiteit: Perfectionisme!

Lois
Wellness & Brow Stylist. Je kunt bij haar terecht voor epileren met touw (threading), waxing, tinting, wenkbrauwmake-up en Anastasia Brow Treatments. Haar specialiteit: Treading, Tinting en Brow Make-up.

Sally-Jane
Onze topvisagist en Brow Stylist voert alle behandelingen met betrekking tot wenkbrauwmake-up uit en transformeert je tot een echte beauty! Haar specialiteit: Anastasia Brow Treatments en Brow Waxing.

2 gedachtes over “BROW BAR

  1. Iik wil graag mijn wenkbrauwen opvullen hou lang blijft dat zitten en hebben jullie ook permanente opvuliing wat zijn dan de kosten gr jose

    Like

  2. Beste Jose,
    We hebben diverse mogelijkheden, zowel tijdelijk als permanent. Bijvoorbeeld make-up, wenkbrauwextensions en permanente make-up.
    Via onze online agenda kun je alle mogelijkheden en prijzen bekijken. Ook zie je dan welke datums er nog beschikbaar zijn! Heb je meer vragen, mail ons dan op info@edenbeautysecrets.com.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s