ACADEMY

Eden Beauty Secrets is tevens een opleidingsinstituut voor wimper- en wenkbrauwstylistes. Tijdens onze cursussen in Tilburg Reeshof leer je alle ins en outs met betrekking tot het plaatsen van wimperextensions en wenkbrauwbehandelingen en word jij de beste in je vak! Je ontvangt een training door een ervaren master wimper- en wenkbrauwstylist die is opgeleid door gerenommeerde opleidingsinstituten in Nederland, USA, Polen, Litouwen, Tsjechië en Engeland en dagelijks vele klanten voorziet van prachtige wimpers en wenkbrauwen. We bieden basiscursussen aan voor beginnende wimperstylistes en wenkbrauwstylistes, maar ook opleidingen voor de gevorderde en master stylist. Uiteraard ontvang je na afloop een erkend diploma waarmee je je nieuwe vaardigheden direct kunt aantonen!

Op dit moment kunnen wij conform de RIVM maatregelen slechts de wenkbrauwopleidingen aanbieden.

OPLEIDINGSAANBOD WENKBRAUWEN
Wij bieden 4 verschillende wenkbrauwopleidingen aan: Brow Design, Brow Colors, Brow Specialist en de masterclass Brow Expert. Rond je alle opleidingen binnen een jaar af? Dan ontvang je automatisch het diploma Brow Master! Lees hieronder in het kort hoe de opleidingen eruit zien. Meer informatie? Download dan hier de studiegids Brow Training 2020

Brow Design
Basisopleiding waarbij geen vooropleiding of ervaring vereist is. Tijdens deze training leer je browmapping, shapen, waxen, epileren en uiteraard alle theorie inzake hygiene en contra-indicaties. Erg geschikt voor beginnende wenkbrauwstylisten of als opfriscursus om de allernieuwste technieken onder de knie te krijgen.

Brow Colors
Basisopleiding waarbij geen vooropleiding of ervaring vereist is. Tijdens deze training leer je drie verschillende verftechnieken (klassiek, naturel en intens), het maken van een kleur op maat en hoe je een complete wenkbrauwmake-up inclusief concealer en highlighter perfect kunt aanbrengen.

Brow Specialist
Opleiding waarbij je basiskennis op het niveau van Brow Design nodig hebt. Tijdens deze training leer je hoe je epileert met draad, oftewel threading. Deze eeuwenoude techniek vereist veel handigheid, maar is zeer veelgevraagd door klanten. Onderscheid je van andere wenkbrauwstylisten als je de threadingtechniek beheerst!

Brow Expert
Voor deze masterclass is het noodzakelijk dat je de Brow Design, Brow Colors en Brow Specialist trainingen hebt afgerond. Deze training is namelijk de kers op de taart! Je leert zeer specialistische technieken voor moeilijke wenkbrauwen, het maken van een teruggroeiplan, omgaan met afwijkende haarstructuren en hoe je mannenwenkbrauwen op een verzorgde en natuurlijke manier kunt stylen. Ook leer je alles over het maken van goede foto’s voor op social media en marketing. Je rond deze masterclass af met een opdracht. Rond je de opdracht goed af, dan krijg je naast je Brow Expert certificaat tevens een erkend Brow Master diploma.

Brow Master
Het Brow Master diploma bestaat uit het volgen van alle trainingen binnen 1 jaar. Rond je de opdracht tijdens de laatste masterclass goed af, dan mag jij je een echte Brow Master noemen!

CURSUSDATA & LOCATIE
Onze cursussen worden gegeven in Tilburg Reeshof. Ook geven wij regelmatig cursussen op andere locaties in Nederland. Heb je een voorkeur voor een specifieke studiedag of wil je de cursus in je eigen salon volgen? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden!

MEER INFORMATIE OF DIRECT INSCHRIJVEN?
Mail ons voor meer informatie op info@edenbeautysecrets.com. Wil je je direct inschrijven? Klik op deze link voor de online agenda waar je zelf de door jou gewenste dag en tijd kunt kiezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s