ACADEMY

Eden Beauty Secrets is tevens een opleidingsinstituut voor wimper- en wenkbrauwstylistes. Tijdens onze cursussen in Tilburg Reeshof leer je alle ins en outs met betrekking tot het plaatsen van wimperextensions en wenkbrauwbehandelingen en word jij de beste in je vak! Je ontvangt een training door een ervaren master wimper- en wenkbrauwstylist die is opgeleid door gerenommeerde opleidingsinstituten in Nederland, USA, Polen, Litouwen, Tsjechië en Engeland en dagelijks vele klanten voorziet van prachtige wimpers en wenkbrauwen. We bieden basiscursussen aan voor beginnende wimperstylistes en wenkbrauwstylistes, maar ook opleidingen voor de gevorderde en master stylist. Uiteraard ontvang je na afloop een erkend diploma waarmee je je nieuwe vaardigheden direct kunt aantonen!

Wimperextensions plaatsen leer je niet in een paar uurtjes. Wij bieden daarom een basiscursus aan van 2 dagen waar je alle facetten van het vak leert. We trainen in kleine groepjes, zodat je alle aandacht krijgt. Na de opleiding kun je altijd bij ons terecht als je in de praktijk toch nog tegen problemen aan loopt.

Vanaf 1 juli kunnen wij i.v.m. corona eindelijk de opleidingen hervatten. We werken op dit moment aan de nieuwe studiegids. Wil je deze graag ontvangen? Stuur ons dan een mailtje!

STUDIEGIDS
Op jouw verzoek mailen we je graag een complete studiegids toe waar alle opleidingen en prijzen in vermeld staan.

OPLEIDINGSAANBOD
Wimperextensions One by one Perfectietraining
Wimperextensions Russian Volume 2D/6D Perfectietraining
Wimperextensions Mega Volume Perfectietraining
Master Lash Stylist
Brow Design & Styling
Brow Threading
Master Brow Stylist
Diverse workshops: Lash Mapping, Brow Color Expert en nog veel meer!

CURSUSDATA & LOCATIE
Onze cursussen worden gegeven in Tilburg Reeshof. Ook geven wij regelmatig cursussen op andere locaties in Nederland. Heb je een voorkeur voor een specifieke studiedag of wil je de cursus in je eigen salon volgen? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden!

MEER INFORMATIE OF DIRECT INSCHRIJVEN?
Mail ons voor meer informatie op info@edenbeautysecrets.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s